så får du bort tuggummifläckar

Så får du bort tuggummi – Tekniker och medel

Tuggummi borttagningsverktyg: Här är vad som skiljer det bästa från resten

Åsynen av gamla tuggummin på golv eller andra ytor är definitivt en syn som kan stöta bort människor. I själva verket kan ett enda tuggummi på en för övrigt helt ren yta förstöra hela intrycket av platsen. Detta gäller speciellt platser, som sjukhus, kyrkor, affärer och kontor som måste se välkomnande och inbjudande ut hela tiden. Det är helt enkelt inte möjligt att hålla folk från att slänga tuggummin slarvigt. Vad som är möjligt är att ta bort dessa från ytor och återfå ett rent utseende. Det är där en tuggummiborttagningsutrustning kan få betydelse.

Avlägsna tuggummi med ånga

Traditionellt skrubbande fungerar inte så bra, när det gäller att ta bort många tuggummirester från områden som besöks av mycket folk. Det är främst därför som städexperter använder avancerad tuggummiborttagningsutrustning för att ta bort tuggummirester från olika ytor. Dessa maskiner utnyttjar kraften från ånga, för att åstadkomma goda tuggummiborttagningresultat. Det är ett välkänt faktum att ånga är ett effektivt sätt att avlägsna smuts, fläckar och fett från olika ytor. Den heta ångan från dessa maskiner hjälper också till att ta bort lukt och bakterier. Denna rengöringskraft från ånga har nu effektivt utnyttjas för att förenkla tuggummiborttagning. Tuggumiborttagningsutrustning från välrenommerade varumärken använder ånga vid super-heta temperaturer för att snabbt och effektivt lösa upp de tuffaste rester av tuggummi.

Den bästa tuggummiavlägsnartekniken

Professionella städare rekommenderar att spraya tuggumiupplösande kemikalier på ytan innan ångan används. Kombinationen av tuggumiupplösande kemikalier och borttagningsutrustningen löser upp tuggummiavlagringar exceptionellt bra och gör det lättare att avlägsna. De bästa tuggummiborttagningsmaskinerna har hållbara, stålborstar som avlägsnar de upplösta tuggummiresterna och tuggummifläckarna från ytor. Slutligen, sugfunktionen hos ångdammsugaren hjälper till att avlägsna kemikalier och fukt och lämnar ytorna rena och torra.

Många av de bästa ångdammsugarna använder ångtemperaturer upp till 187ºC och ett tryck upp till 125 PSI för effektivare rengöring. Dessutom är, högkvalitet ångrengörringsmaskiner utrustade med själv-rensande kokare. Detta skyddar kokarna från lagring av skräp som kan förstöra maskinens normala funktion. Rena kokare kräver mindre underhåll och kan fortsätta att generera ånga vid konstant höga temperaturer. Själv-rensande kokare bidrar till en förlängning av livstiden på ångdammsugare.

Till skillnad från de traditionella versionerna, kommer kvalitetsångrengöringsmaskinerna med löstagbara värmestavar. Vid underhållsproblem, kan användare enkelt byta värmeelementen. Detta är ett mycket prisvärt alternativ, jämfört med de enorma kostnaderna för att byta ut hela pannsystemet. Du måste komma ihåg att borstar av rostfritt stål, och kraftfulla sugfunktioner är endast tillgängliga i de bästa ångstädmaskiner från ledande varumärken. Med andra ord så måste du alltid köpa ångdammsugare från välrenommerade leverantörer för att kunna uppleva hur enkel borttagning av tuggummirester verkligen kan vara.