anlita ett bra städföretag i västerås

5 saker folk glömmer när de anlitar ett städföretag

Att anlita ett städföretag är en bra idé när du vill få det rent och fint i ditt hem. Städföretaget befriar dig från rengöringsbördan och låter dig använda din tid till roligare aktiviteter.

Tänk på detta innan du bokar ett städföretag för hemstäd eller flyttstäd

Men det är vanligt att man glömmer bort vissa aspekter av anställningsprocessen. Det är viktigt att uppmärksamma och adressera alla detaljer, för först då kommer du att kunna få den bästa städservicen och dra mest nytta av den. Experter har sammanställt en lista med både större och små detaljer som människor ofta missar när de bokar ett städföretag. Gå igenom listan och se till att du inte gör samma misstag.

Anlita ett städföretag under högsäsong (oftast vid månadsskiften)

När du kontaktar ett städföretag måste du alltid tänka på att de kanske inte har tid i planeringen omedelbart. Särskilt om du behöver städning samma dag. Vissa städföretag är särskilt upptagna under högsäsong (vanligtvis sommaren) och kräver några dagars varsel innan de kan ordna en städning till dig. Tänk i förväg och kontakta en bra städfirma i Västerås tidigt för att veta att städtjänsten kommer att utföras exakt när du behöver.

Ge tydliga instruktioner om vad som ska städas

Den här punkten är mycket viktig, särskilt när det gäller regelbundna städtjänster. Vad varje städare vill se är en specifik lista över städsysslor som de kommer att behöva utföra. På så sätt får du den städtjänst du vill ha, där en städare inte utför sysslor den inte behöver göra. Samma sak gäller när du hyr specialiserade rengöringstjänster. Som till exempel rengöring av mattor eller textilier- du kanske bara behöver ha ett specifikt föremål rengjort, inte flera saker i hemmet.

Dela med dig av ytterligare information om ditt hem

Det finns ett par detaljer du behöver dela med städföretaget för att få städtjänsten så snabbt och bra utförd som möjligt. Sådana detaljer inkluderar om det finns parkeringsplatser runt ditt hem, om du har husdjur och barn närvarande vid tidpunkten för städning, etc. All denna information är användbar för städare och hjälper dem oerhört.

Tillgång till fastigheten på städdagen

Det är ofta så att människor glömmer att ge tillgång till fastigheten. Detta försenar städarnas sysslor och gör att de inte kan börja arbeta. Det är viktigt att ge tillgång till din fastighet, oavsett om det är en kommersiell fastighet eller ett bostadshus som du vill rengöra. Nycklar och hur man navigerar när man väl är inne är välkommet.

Läs igenom städavtalet

Vid anställning av ett städföretag får du ett avtal om tillhandahållna städservice. Läs det noggrant så att du vet vad du skriver upp dig på. På så sätt blir du inte obehagligt förvånad när du hör att städföretaget bestämmer sig för att behålla pengar som du betalat i förväg om du skulle vilja avsluta rengöringstjänsten.

Dessa är alla viktiga faktorer att tänka på när du anställer ett städföretag. Kom alltid ihåg att uppmärksamhet på detaljer kan göra stor skillnad.